S-a dat startul lucrărilor la parcarea etajată din Poiana Brașov

16 milioane de lei, bani proveniți din fonduri europene, vor fi investiți într-o parcare etajată în Poiana Brașov. Lucrările tocmai au fost demarate, iar construcția va fi gata, conform estimărilor, în luna Iunie a anului viitor. Parcarea va avea patru niveluri- subsol, demisol, parter și terasă.

parcarea-etajata-poiana-brasov-01

Localizarea exactă a parcării va fi în Poiana Mică, lângă restaurantul Căprioara. Accesul în parcare se va face pe la parter, din drumul care face conexiunea dintre oraș și stațiune. La intrare va exista o tabelă electronică, pe care vor fi afișate atât numărul de locuri libere cât și locul alocat șoferului care va intra. Mașinile pe GPL nu vor avea acces în viitoarea parcare. Accesul în parcare se va face pe bază de tichet, iar plata se va face la automatele de plată, plasate atât la subsol și la parter cât și în holurile de acces spre ieșire.

parcarea-etajata-poiana-brasov-02

Locurile de parcare vor fi ocupate urmând un circuit clar, zona de circulație fiind cu sens unic.

Conform declarațiilor domnului George Scripcaru, primar al Brașovului, parcarea va dispune de 434 locuri pentru autovehicule, locuri pentru microbuze și autobuze, precum și locuri pentru autovehiculele persoanelor cu handicap. Primarul menționează de asemenea importanța terminalului de transport, care va oferi posibilitatea de a prelua turiștii care își lasă mașinile în parcare și de a le oferi transport până în stațiune cu autobuze de capacitate mică.

Regulile precise de acces vor fi stabilite odată ce lucrarea va fi finalizată.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.0/5 (2 votes cast)
S-a dat startul lucrărilor la parcarea etajată din Poiana Brașov, 3.0 out of 5 based on 2 ratings

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.