Primul parc de distractie în Poiana Brasov

Primul parc de agrement dintr-o staţiune turistică montană, funcţional în orice sezon, s-a deschis în Poiana Braşov. Turiştii au la dispoziţie cîteva activităţi inedite, cum sînt cele de tubing, zorbing, bubble football, segway sau waterball. Acestea se vor desfăşura la baza pîrtiei Bradul din Poiana Braşov, pînă la prima zăpadă, atunci cînd activităţile se vor schimba, fiind adaptate sezonului. Parcul este deschis în fiecare zi, de luni pînă duminică, între orele 10.00 şi 18.00.

Tarife de la 5 la 25 de lei pentru senzaţii tari

Investiţia finalizată deja în Poiana Braşov oferă, în primul parc de agrement dintr-o staţiune montană românească, funcţional în orice sezon, activităţi pentru familie, dar şi pentru amatorii de senzaţii tari. Astfel, pe timp de vară, turiştii vor putea face tubing – o activitate de agrement plină de adrenalină, cu inele gonflabile de mari dimensiuni, care alunecă pe o pantă, ghidate de mantinele. O tură de tubing de vară îi va costa pe turişti cinci lei. De asemenea, în Poiana Braşov se poate face şi zorbing – un sport extrem ce constă în rostogolirea unei persoane aflate într-o sferă transparentă, gonflabilă, de mari dimensiuni, pe un teren în pantă. O tură de zorbing costă însă 25 de lei. Cei care vor să joace un alt fel de fotbal pot apela la bubble football, un sport în care echipamentul tradiţional este înlocuit cu o bilă transparentă purtată de fiecare jucător, care se poate astfel rostogoli sau lupta în teren.

Mai multe pe monitorulexpres.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
Primul parc de distractie în Poiana Brasov, 5.0 out of 5 based on 1 rating

O părere la “Primul parc de distractie în Poiana Brasov

 1. LogicalPoint Penetration Testing

  Super idee. Sunt și ceva oferte pentru organizarea aniversărilor? De exemplu pentru un grup de copii cu vârsta între 10-15 ani, 12 persoane la număr. Mă întrebam dacă sunt și locuri unde poți face o mică masă cu gustări pentru invitați? Parcul chiar e atractiv și oferă copiilor, și nu doar lor, aer liber, bună dispoziție și doza necesară de mișcare. Bravo organizatorilor!!!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.