Hotel Alpin Poiana Brașov

Unul din cele mai apreciate hoteluri din stațiunea Poiana Brașov este Alpin Resort Hotel. Cunoscut mai simplu sub numele de Hotel Alpin, acesta este un hotel modern de patru stele în care confortul, stilul și siguranța turiștilor se împletesc în mod fericit.

Cum ajungi la Hotel Alpin din Poiana Brașov?

Hotelul este situat chiar la intrarea în Poiana Brașov, pe partea dreaptă, având o poziție privilegiată care oferă turiștilor cazați aici o panoramă deosebită asupra întregii stațiuni. Dacă veniți dinspre Brașov, chiar înaintea indicatorului de intrare în stațiune, urmați direcția Râșnov, spre dreapta. Câteva sute de metri mai sus, virați la stânga și ajungeți în parcarea hotelului.

directia-rasnov-poiana-brasov

Dacă ajungeți deja să vedeți parcarea principală din Poiana Brașov, înseamnă că tocmai ați ratat indicatorul din imagine.

De ce să alegi Hotel Alpin din Poiana Brașov?

Mai mult decât un hotel, complexul Alpin pune la dispoziția turiștilor spații de cazare ultra moderne în camerele sau apartamentele executive de patru stele, alături de patru restaurante diferite, SPA-ul nr. 1 din România în 2014 și săli de evenimente impecabile. Spațiile de cazare sunt împărțite astfel:

Alpin Hotel

140 de camere duble și 4 apartamente dotate cu TV, telefon internațional, internet WiFi, minibar, jacuzzi, baie cu cadă și uscător de păr și terase.

Alpin Aparthotel

114 apartamente executive dotate cu TV, telefon internațional, conexiune internet, minibar, terase, baie cu cadă și uscător de păr.

Alpin Casa

25 de camere și 7 apartamente care readuc la viață atmosfera și farmecul anilor ‘30 care își așteaptă oaspeții pentru o experiență dusă aproape de perfecțiune.

Restaurante

Gourmet, rustic, italian? Hotel Alpin oferă aproape orice din punct de vedere gastronomic: patru restaurante diferite plus o terasă cu o panoramă superbă!

Restaurant “À Propos”

Deschis în vara anului 2010, restaurantul își așteaptă oaspeții pentru un meniu gourmet la dejun sau o cină romantică în acorduri de muzică bună.

Restaurant Forest Lounge

Pentru cei care se simt mai aproape de stilul și bucătăria tradițional românească, Restaurantul Forest Lounge este alegerea perfectă: vin și țuică fiartă din partea casei, meniu tradițional românesc și atmosferă caldă și prietenoasă, în mijlocul naturii.

Ballroom Gatsby

Cel mai nou restaurant din complexul Alpin Poiana Brașov, cu specific italian și atmosferă relaxantă.

Centrul Vitarium SPA – SPA-ul nr.1 din România în 2014!

 

Galerie foto Hotel Alpin

Formular de rezervare

Puteți face o rezervare la Hotel Alpin din Poiana Brașov folosind formularul de mai jos sau la unul din următoarele numere de telefon: 0729.31.00.88 / 0752.31.00.88

Data sosirii *

Data plecarii *

Numărul de adulți *

Numărul de copii *

Numele *

Adresa de email *

Observații suplimentare

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (3 votes cast)
Hotel Alpin Poiana Brașov, 5.0 out of 5 based on 3 ratings